Over mij

Mark Nijssen

Deze website is onderdeel van mijn promotieonderzoek aan de Universiteit van Tilburg. In mijn onderzoek komen verschillende vragen aan de orde. Wanneer is wendbaarheid noodzakelijk? Wanneer is een organisatie wendbaar? Wat doet een wendbare organisatie? En als je nog niet wendbaar bent, kun je het dan wel worden? En op welke wijze worden organisaties belemmerd of gefaciliteerd door de instituties in hun omgeving (denk aan vakbonden, overheid, brancheverenigingen, etc.) om wendbaar te zijn? Met deze vragen hou ik me niet alleen in Tilburg bezig, maar ook bij klanten die ik bezoek als consultant bij Rijnconsult.

Maar wendbaarheid in een institutionele setting is niet mijn enige interesse. Ik hou me ook bezig met het HRM-werkveld in brede zin: van strategisch HRM tot de transformatie van HR-afdeling. Van de positionering van de P&O’er tot de meetbaarheid van de toegevoegde waarde van de HR-functie. Tenslotte maak ik graag de koppeling tussen strategie en organisatieontwerp. Waarbij het HR-perspectief natuurlijk nooit ver weg is.

Wanneer je ook een bijdrage wil leveren aan deze website, vragen hebt of in debat wil: laat wat van je horen. Check dan www.deorganisatieontwerpers.nl of stuur gewoon eenmail: mark@deorganisatieontwerpers.nl.

Advertentie

Reacties zijn gesloten.

Twitter Updates

Fotografie

Alle gyroscoop foto's zijn gemaakt door Cindy’s Photoos
%d bloggers liken dit: